Duurzame Schoonmaak

Student To Go werkt duurzaam en met milieuvriendelijke en ecologische verantwoorde schoonmaakmiddelen die het milieu niet onnodig belasten. Ecologische schoonmaakmiddelen maken net zo goed schoon en zijn veilig voor mens en natuur. Gewone schoonmaakmiddelen bevatten chemicaliën die in het lichaam en grondwater terecht komen, met schadelijke gevolgen op lange termijn.

Door onze flexibele studenten staat Student To Go 7 dagen per week 24 uur voor u klaar.

  • Integer
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Vakkundig
  • Efficiënt
  • Duurzaam
  • Milieubewust

U kunt ons inhuren voor:

Huizen schoonmaken, kamer schoonmaken, scholen schoonmaken, kantoren schoonmaken, bedrijven schoonmaken, entrees schoonmaken, loodsen schoonmaken, boxen schoonmaken, opleveringsschoonmaak.

Wij kunnen eenmalig, dagelijks maar ook periodiek langskomen voor uw schoonmaak.

Duurzaamheid introduceren in jouw Bedrijf, kantoor of instantie?

Tegenwoordig kiezen veel bedrijven, kantoren en instanties ervoor om meer duurzaam te werk te gaan. Een beoogd doel hierbij is het besparen van energie door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Helaas wordt in de meeste gevallen weinig aandacht besteed aan milieuvriendelijk schoonmaken en afvalonderscheiding.

Het streven naar duurzaamheid dient ook na ons werkproces voortgezet te worden. Door de introductie van onze geschikte afvalbakken maken wij het voor uw bedrijf mogelijk om afval te onderscheiden. Student To Go plaatst alle benodigde middelen, zoals aparte bakken voor papier, karton, plastic, inktpatronen en overig afval zoals GFT afval.

Wat kost mijn schoonmaak?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

U krijgt binnen 24 uur een voorstel met de kosten van Student To Go. Vind u een schoonmaakbedrijf dat voordeliger is, maakt u geen zorgen! Wij hanteren de laagste prijs garantie. Kortom de beste deal maakt u bij Student To Go!